Antagen

Jag har kommit in på den ena utbildningen jag har sökt!!!! Behandlingsassistent inom det psykosociala, blev jätteglad när brevet kom. Det är mycket som händer i år, bra saker som jag har väntat på i många år. Kanske för att jag har börjat tänka mer positivt? Det tror jag i alla fall.

Kram på er alla
==Anita=

Utsikt från Breiangens Gjestegård i Tofte, Norge.

En vecka kvar...

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till Torsby. Det sista året har gått så otroligt fort tycker jag, då för ett år sedan tyckte jag att det var en lång väntan. Jag känner att jag har behövt att ha den väntetiden för att bearbeta det som faktiskt kommer att hända nästa vecka. Tänk jag kommer att hinna klart med mina skolarbeten också!!! :-) Nu är det endast fyra uppgifter kvar. En gör jag i morgon och en på torsdag. De andra två skall jag hinna med under fredagen så att jag får helgen med familjen och inte skolböckerna.

Nu blir det att fixa lite mat till kotterna som håller på att dö av svält!!!
Som tur är har maken fixat matlåder så att jag slipper stå och laga mat. Tack Stefan!!!

Kram Anita.

rynkor...

...i går satt jag ute på balkongen med min dator. skärmen är sådan att man kan spegla sig i den och gissa vad jag såg!!!! Det var flera RYNKOR!!!! Jag håller på att åldras, på väg att bli gammal...eller jag får väl säga äldre. Smiulrynkor har jag alltid haft men den jag såg i går var något annat. Men det är väl bara att acceptera situationen som den är. Jag är inte 25 år längre! 
Vägde mig i morse och den visade -5 kg. Härligt. Det är snart dax för operationen, och jag känner mig inte ett dugg orolig för det, trots att jag har hört om flertal som har haft det tufft med komplikationer efteråt.
Jag kommer föressten att vara i Torsby, nyopererad, när jag tar min  gymnasieexamen och samtidigt undersköterskeexamen, ni får tänka på mig, jag lovar att det blir en liten fest så snart jag har kommit på benen igen.

En stor kram till min älskade dotter som är och jobbar i Norge och tar ansvar!!! Mammii är stolt över dig!!!

//A.

Flyter...

Jepp, nu har den flytande perioden börjat, lite trögt de första dagarna, var tvungen att äta en macka, men nu skall det gå bättre. Nästa vecka är det dax att åka upp till Torsby igen för en undersökning inför operationen. Som tur är har jag redan kollat mitt hjärta som har en blåsljud, och det var inget fel på det! Helgen var jobbig. Roligt att träffa de goda kompiserna i Norge igen, men jag var helt slut. Mycket jobb...

Tänker på dig hela tiden...hoppas du får komma hem snart så att du kan börja ditt nya liv, och kramas med dina barn!!
Saknar dig B.


// Anita.

RSS 2.0