2009 - ett år med ändringar i mitt liv

Jag saknar att pyssla men livet är just nu fullt upp. Jag saknar mina pysselkompisar på onsdagarna. Tror att jag skall ta mig dit på onsdag.
Jag har tagit en del beslut som kommer att få betydelser för framtiden. För första gången så vet jag vad jag vill. I lördags så gjorde jag högskoleprovet för första gången och jag känner mig nöjd. Enligt gamla tabeller kommer mitt resultat ligga på ca 0.8 poäng. Det känns inte helt omöjligt att kunna komma in på socionomlinjen.
En sak som jag har haft svårt med är att avsluta saker, men jag är snart klar med min gymnasieexamen och samtidigt som jag blir det får jag klar min undersköterskeexamen. Gissa om det blir fest!!!
En annan sak som jag tidigare har skrivit om men inte sagt vad det är närmar sig nu med stormsteg. Jag har sedan ett år tillbaka stått i kö för att göra en Gastricbypass operation. De kommer att minska min magsäck och jag kommer att gå ner i vikt. Nästa vecka börjar en 4 dagars kurs, den 29 april skall jag till en dietist i Torsby. Efter kursens slut kan tiden komma när som helst, så har jag tur så blir det av redan i maj månad.
just det...jag har börjat jobba lite i Norge också. Mer om det en annan gång, kommer att komma bilder från den platsen också.

Nu blir det i alla fall att sätta sig och plugga inför svenskaprovet i morgon. Knåpa ihop ansökan till behandlingsassistentutbildningen måste jag också göra. Den skall in snart...

För första gång på riktigt länge känner jag att livet är spännande, och att allt kommer att lösa sig till slut, på ett eller annat vis...

RSS 2.0