Trött

...mmm trött på griniga ungar!!! mamma, mamma, mamma...det skall bli bra med skolstart och rutiner igen! Känner du igen dig?
I alla fall, i går var vi till skogarna i Kil och plockade blåbär. Det blev faktiskt en hel del innan regnet kom. Sedan bar det iväg till Yildiz resturant, Mouns grill och pizzeria i Deje. ( det finns en pizza där som är uppkallad efter mig) Efter det besöket bar det hem och ner på Orrleken så att kotterna kunde ta sig ett dopp.
vågen visar nu - 18 kilo och jag känner att jag blir piggare och piggare. Nu är det dax att börja träna!!!

Ha en bra dag allihopa och det vore trevligt om ni kunde lämna ett lite spår efter er....

Kram//Anita


Statyer från frognerparken i Oslo sommaren 2009.

Vad skall jag göra?

                                       

Jag har som många redan vet kommit in på behandligsassistentlinjen i Forshaga, jag har även kommit in på Vård och stödsamordnare på universitetet. Ligger som 12 reserv på socionomlinjen, chef och ledarskap, så chansen finns att jag skulle kunna komma in på den. Det är inte riktigt det jag vill men funderade på om man senare kan byta till socialpedagogik under kursens gång. Nu finns det ingen som kan hjälpa mig i den frågan på universitetet, de kommer tillbaka den 17 augusti och jag skall lämna mitt svar sista denna månaden. Jag har som sagt inte kommit in på den men om jag gör det kommer min plats på vård och stödsamordnare att försvinna och tänk om det inte går att byta under kursens gång (socionom)??? Jag tror att jag vänder och vrider på denna frågan ett antal gånger under dagen...kanske jag skall låta ödet bestämma? det blir som det blir...jag kanske kommer att bli en fantastisk enhetschef...kanske till och med på min gamla arbetsplats! Vem vet!!! hehe...

I morgon blir det ett besök i Torsby. Skall träffa läkaren. Det har nu gått 2½ månad sedan jag påbörjade min viktresa...vågen visar nu - 17 kilo. Jag känner mig som en ny människa. Det enda problemet nu är att mina kläder är alldeles för stora och att de nya jag har köpt börjar att hänga väldigt löst. :-) inte för att jag klagar på det inte! Jag är riktigt nöjd. Nu blir det att vila en liten stund för att i kväll gå på Harry Potter.
Kram//Anita

RSS 2.0