Göteborg

I morgon bitti bär det åt till Göteborg. Jag har vunnit en resa med jobbet. Det blir en guidat tur på Ostindienfararen, lunch på Avenyn no.1, Guidat tur i stadsdelen Haga, middag på Göteborgsoperan och till slut skall vi titta på Mary Poppins. Det skall bli så roligt. Vi får även en tid för oss själva och man vet ju aldrig om man skulle råka springa på en butik med papper och sånt ;-)



Grattis till mig själv som vann denna resa!!!! :-)

Nytt bloggutseende

Min älskade dotter har skapat denna snygga blogg. Det tog henne 45 minuter vid photoshop att fixa till den. Jag är så oerhört stolt. Visst blev den bra?
Har vid flera tillfällen satt mig vid mitt pysselbord, känner suget efter att få skapa något men när jag väl sitter där så händer det ingenting. Det konstiga är att jag alltid har skapat när jag mår dåligt, men nu har det tagit stopp. Det är mycket som rör sig i mitt huvud. För er som känner mig vet att jag har haft problem med värk i nacke och domningar i arm och fingrar. (nu vet ni andra det också) :-)
Jag känner att tiden snart tar slut där forsäkringskassan snart säger att det är dax att börja söka nytt jobb, för att jag inte klarar av mina arbetsuppgifter och det hjälper inte till att man mår bättre. Vad skall ajg göra då? Jag har ingen aning. Har funderat länge på att börja plugga men vad??
Jag trivs med det jag gör...
På måndag skall jag till Arvika för att göra en magnetröntgen och i mitten av november vet jag om det blir operation eller inte.

Lite tankar och lite gnäll...

Nu skall jag i alla fall ta mig en kopp te, två panodil och lägga mig att läsa en bok ( om kotterna inte börjar gräla förstås)  
 :-)

Kram till er alla
/Anita

Dörrskylt

Jag har länge velat ha en egen dörrskylt där alla i familjen finns med.


Vinnande bidrag

I lördags var jag hos Annas på en träff. Temat för dagen var kort. Av tre utmaningar vann jag två. Det kändes riktigt skönt för jag har haft lite "skaparkris" eller vad man nu kan kalla det. Här har ni i alla fall det ena bidraget som jag vann med. Utmaningen bestod av att vi skulle ha med: snöre, ram och chipboard. jag tycker själv att jag fick till det riktigt bra. Stämpeln är gjord av Tjocka tanten och kan köpas på Pappersarken.

/Anita



Julkort

Nu har julkortstillverkningen börjat. Här kommer det några urval av det jag har skapat...


Belöningstavla

Min yngsta glömmer alltid mössa eller jackan på skolan så jag tänkte jag skulle hjälpa honom lite med att komma ihåg detta. Jag tog hård karton som jag har köpt på Panduro, satte ihop den med föreningens Bind it all, målade några motiv som jag laminerade, satte lite kludd på baksidan och sedan så var det klart.

När han har fått ihop 7 dagar så skall han dra en lapp från belöningslådan där vi gör det som står på lappen tillsammans, tex, besöka museet eller biblioteket. Självklart är pyssel med också...

Hoppas att detta kan sporra han till att bli bättre på att komma ihåg.

/Anita



  

Svamp

Jag hittade denna konstiga svamp när jag var på utflykt med jobbet. Vet du vad denna heter?




'''''''''grattiskort





Höstmys

Detta kortet gjorde jag förra året på vänerträffen.




RSS 2.0